Heta Ämnen:

Geert Wilders uppmaning till västerländska politiker: Sluta vara fega, och berätta sanningen om islam

Ju mer islam - desto mindre frihet, skriver den holländska politikern.

Publicerat den 17 juni, 2017, kl. 13:25

Geert Wilders
Geert Wilders är en återkommande skribent för Breitbart London, i sin senaste artikel skriver den holländska politikern om islam och västerländska politikers beröringsskräck när det kommer till religionen.

Geert Wilders skriver bland annat att politiker som ställer upp i val ofta talar om att tjäna folket, samtidigt som de ljuger för väljarna – inte minst när det kommer till islam. Sanningen om religionen är nämligen för obekväm för att tala öppet om.

Han menar att den naiva bild som de flesta politiker förmedlar om islam – som ”en fredens religion” – är direkt felaktig och sanningen är att i princip alla terroristattacker, världen över, sker i islams namn. De ljuger rätt och slätt, på grund av politisk korrekthet och feghet – och för att det är enklare så.

Wilders menar att detta inte är en giltig ursäkt, då ingen är tvingad att bli politiker. Om du väljer att ge dig in i politiken så måste du också vara beredd att tala om obekväma sanningar, menar holländaren.

Vidare skriver Geert Wilders att hotet från terrorismen växer konstant och att tillväxten är en direkt konsekvens av islams framfart i det demokratiska Europa. Politiker som inte ser detta lurar sig själva, och äventyrar sitt folks säkerhet, menar han.

Vi befinner oss nu i en situation där alla västerlänningar är på ”islams dödslista” och det är fullständigt oacceptabelt, skriver Wilders. Det ska vara varje europeisk medborgares rättighet att leva i säkra samhällen.

Detta är en mänsklig rättighet som bör övertrumfa rättigheterna för de som följer ”den så kallade” relgionen islam. I västvärlden bör inte friheter för islam prioriteras över friheten för västerlänningar.

Ju mer islam som politiker tillåter i våra länder, desto mindre frihet kommer vi att ha.

Wilders avslutar artikeln med att citera den amerikanska generalen George Patton:

”Den fega låter sin rädsla övervinna sin pliktkänsla.”

Och meddelar att han kommer fortsätta att kämpa mot islamiseringen av sitt land, oavsett konsekvenserna.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top