Heta Ämnen:

Katerina Janouch: Jag har på kort tid utsatts för två sabotage mot min bil

"Om nåt händer mig så vet ni att det knappast är självförvållat."

Publicerat den 19 december, 2017, kl. 15:15

KJ

Katerina Janouch meddelade under gårdagen, via sociala medier, att hon på kort tid utsatts för två attacker riktade mot sin bil.

“Har på kort tid utsatts för 2 sabotage mot min bil. Idag sönderskurna däck… Kanske var avsikten att jävlas, kanske att däcken skulle explodera i hög fart med påföljande trafikolycka som resultat. Obehagligt är det iaf. Om nåt händer mig så vet ni att det knappast är självförvållat.” Skriver hon på den ryska Facebook-klonen VK.com.

Den svenska författarinnan har sedan januari i år varit i den politiska hetluften efter att hon medverkade i en intervju med tjeckisk TV där hon beskrev Sverige som ett “land som vacklar under massinvandringen”. Sedan dess har hon tagit en allt mer aktiv roll som en av landets ledande konservativa opinionsbildare.

På sin blogg skriver hon om dagsaktuella händelser ur ett perspektiv som ofta lyser med sin frånvaro i de etablerade medierna. Stort fokus ligger på kvinnors otrygghet i dagens Sverige och den problematik hon anser uppstått till följd av massinvandringen. Något som fått etablissemanget att såväl fördöma som att ta avstånd från Janouch.

För bara två vecka sedan anklagade Katerina Janouch Pocketshop för att plocka bort hennes böcker tillföljd av hennes politiska engagemang.
Något bokkedjan senare förnekade i ett inlägg på Facebook, och menade att det istället berodde på att Janouch litterära alster säljer dåligt.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top