Heta Ämnen:

Aktivister från ”Génération Identitaire” stoppar illegala migranter från att komma in i Europa

Publicerat den 15 maj, 2017, kl. 17:46

GI
AKTIVISM. Génération Identitaire har lanserat en kampanj under namnet ”Defend Europe” som syftar till att stoppa illegala migranter från att ta sig in i Europa. Aktionen fokuserar på medelhavet och att hindra de båtar som i en strid ström hjälper illegala att ta sig över havet och vidare in över Europas gränser.

Génération Identitaire bildades 2002 i Frankrike och finns idag representerade i flertalet europeiska länder. Aktivist-organisationen arbetar för att bevara den europeiska identiteten och beskrivs ofta som en del av den västerländska counterjihad-rörelsen.

De som är intresserad av att lära sig mer om organisationen rekommenderar vi att ta en titt på följande två videos, från brittiska Channel 4 och den kanadensiska journalisten Lauren Southern.

Dokumentär från brittiska Channel 4:

Lauren Southern möter Génération Identitaire:

Vill du bidra ekonomiskt till Génération Identitaires kampanj så kan du göra det här.

Tycker du att den här artikeln var intressant? Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook eller Twitter för att ta del av liknande innehåll framgent.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top