Heta Ämnen:

Tankar om terrordådet i London: Hela Europa är under attack

Europa är infiltrerat av en fiende som är vädrar blod och krafttag behövs snarast.

Publicerat den 4 juni, 2017, kl. 4:22

London
Storbritanniens hjärta, huvudstaden London, har återigen drabbats av en terrorattack. Mindre än två veckor efter attentatet i Manchester, där en självmordsbombare berövade 22 människor sina liv.

Det ska handla om en synkroniserad aktion där flera gärningsmän, på olika ställen i huvudstaden, har attackerat civila mål med fordon och knivar som vapen.

 Det talas, när vi skriver den här artikeln, om flertalet dödsoffer.

Följande är några tankar om den våg av terror som har svept över Storbritannien de senaste veckorna och Europa de senaste åren:

Europa är under attack.
Vi skrev nyligen om en rapport från MI5 som visar att 3 europeiska länder bedöms vara bland de 14 länder som har högst terrorhotnivå i världen. Storbritannien var inte ett av dessa länder. Faktum är att Storbritannien inte ens bedömdes vara bland de 48 länder med högst terrorhotnivå i världen. Trots detta har landet drabbats av två attacker på mindre än två veckor.
Terrordåd kommer med all säkerhet att ske gång på gång, över hela Europa, den närmaste tiden. Ingen går längre säker, vår världsdel är under attack.

Fienden befinner sig mitt ibland oss.
I en annan artikel berättar vi om att brittiska regeringskällor har avslöjat att de uppskattar antalet jihadister i Storbritannien till hela 23 000. 20 000 fler än det antal som tidigare hade kommunicerats. Europa är infiltrerat av en fiende som är vädrar blod och krafttag behövs snarast – det är dags för våra ledare att visa mod och att ta obekväma beslut, det är en frågan om överlevnad. Det är (och har alltid varit) deras plikt att prioritera det europeiska folkets säkerhet.Politikerna har svikit de europeiska folken.
Bara de senaste veckorna har vi (bland annat) rapporterat om:

– Invandrartäta förorter i Europa som har upprättat könssegregerade zoner.


– Att en betydande andel av europeiska moskéer har tagits över av salafister.

– Att imamer sprider anti-semitiska budskap om att döda alla judar.– Att utländska intressen har sponsrat moskébyggen under falska premisser.

– Att en stor andel av unga muslimer sympatiserar med religiösa extremister.

Samtidigt har politikernas fokus legat på ett klimatavtal som varken är bindande eller speciellt effektivt. Det gör nämligen allt för att undvika att behöva tala om de riktiga problemen som vi står inför – invasionen av vår världsdel och den terrorism som har följt i dess fotspår. Mest av allt är de rädda för att nämna “elefanten i rummet” och ursprunget till det hat som sköljer över västvärlden – ISLAM.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top