FacebookTwitter

Heta Ämnen:

 • Gilla Noterat.nu:

  Whatsapp kan få en ny funktion: videosamtal tillgängligt för vissa användare

  Postad i Teknik
  Datum 2016.05.16
  whatsapp för skrivbordet

  Gilla Noterat.nu på Facebook:

  Vissa användare av Whatsapps senaste beta-version rapporterar att de fick tillgång till alternativet ”videosamtal” när de tryckte på samtalsknappen i appen. Alternativet raderades i en senare uppdatering men ses som en indikation att företaget planerar att lansera funktionen inom en snar framtid.

  I december förra året läckte bilder som visade skärmklipp av vad som sades föreställa videosamtal på Whatsapp för iOS. Nu rapporteras det om att vissa användare har haft möjligheten att välja videosamtal när de tryckte på samtalsknappen i en beta-version av företagets Android-app, enligt Android Authority.

  Dessutom bekräftar teamet som ansvarar för översättningar av appen att referenser till termen ”videosamtal” den senaste tiden har börjat dyka upp.

  Det verkar med andra ord inte längre vara en fråga om utan snarare när Whatsapp kommer att få stöd för videosamtal. Fortsättning följer…

  Gilla Noterat.nu på Facebook:


  FacebookTwitter
  Av Richard Gustaf
  richard@noterat.nu

  Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

  Donera
  Drönare Singapore

  Singapore utvecklar drönare för kommersiella syften  Twitter förändras: Länkar och foton kommer inte längre ”äta” dina tecken


  Top