Heta Ämnen:

Geert Wilders: Klockan klämtar för Europa – de europeiska folken riskerar att ersättas

Skriver att de som tror att den värsta immigrationskrisen är över har fel.

Publicerat den 2 juni, 2017, kl. 15:54

Wilders
Geert Wilders, ledare för Hollands största oppositionsparti – Frihetspartiet (PVV), menar att den europeiska eliten prioriterar asylsökande över deras egna befolkning.

I en artikel, som den holländska populisten fått publicerad av Breitbart London, går Wilders hårt åt makteliten i Bryssel.

Geert Wilders menar att de europeiska folken har blivit en slags andra klassens medborgare – i sina egna hemländer – och lyfter bland annat fram ett exempel från Tyskland:

”En immigrant från Uganda våldtog en kvinna, men de tyska myndigheterna vägrade att utvisa honom då våldtäktsmannen hävdade att han var homosexuell och att homosexuella riskerar att bli åtalade på grund av deras sexualitet i hans hemland.”

Vidare menar Wilders att den så kallade eliten vägrar att försvara den västerländska identiteten och kulturen. Han berättar om en händelse i sitt egna hemland, Holland, där en protestantisk kyrka nyligen föreslog att den kristna pingsten, en officiell högtid i landet, bör ersättas av den muslimska högtiden Eid-al-Fitr.
Den kristna organisationen motiverar förslaget med att man vill ”ha rättvisa och mångfald i regionen”. Ett löljigt argument, enligt Wilders – ”om det är någon kultur i världen som inte tillåter mångfald överhuvudtaget, så är det islam”.

Wilder fortsätter artikeln med att förklara varför han valt att lyfta just dessa två exempel:

”De två största problemen för Europa idag är: massinvandring och utbredningen av islam. Om vi inte vill utrotas, att vår befolkning ersätts och att vår kultur förintas så är det av yttersta vikt att börja agera med kraft och mod för att försvara våra medborgare och vår civilisation.”

Han skriver vidare att de som tror att den värsta immigrationskrisen är över har fel.

”Under de närmast 30 åren förväntas Afrikas befolkning att växa med över 1 miljard människor. Något som kommer att sätta en enorm press på demografin i världen, då 30% av alla afrikaner vill flytta utomlands, och en stor del av dessa till Europa. Enligt EU-kommissionen finns det 3 miljoner migranter, som i detta nu, väntar på att ta sig till Europa. Hur många av dessa är terrorister, våldtäktsmän, IS-supporters och välfärdsmissbrukare?”

Wilders menar att ”att klockan klämtar för Europa”, och att om vi inte agerar snart som kommer den europeiska kontinentens befolkning vara ersatt relativt snart. Dessutom kommer islam att få ett allt större inflytande över kulturen i vår världsdel.

Han hänvisar till forskning från PEW forum som pekar på att antalet muslimer från dags dato till och med 2060 kommer att växa med hela 70% – en tillväxttakt som är dubbelt så hög som kristendomens. Enligt Wilders riskerar Västeuropa att bli den första ”dominobrickan” som faller till islam.

Wilders skriver att historien har visat att ju mer islamiskt ett samhälle blir, desto mer våldsamt och intolerant blir det mot icke-muslimer.

Han avslutar med att meddela att det är en tävling mot tiden och att den politiska eliten inte bryr sig om de europeiska medborgarna. Något vi inte kan acceptera då vår existens står på spel, enligt Wilders.

”Om vi vill överleva som fria nationer, fria människor och undvika att bli ersatta så måste vi agera nu.”

Du kan läsa hela Geert Wilders artikel, på engelska, här: Wilders: ‘The Bell Tolls for Europe’ as Europeans Are in Danger of Being Replaced

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top