Heta Ämnen:

Kathy Griffin: Donald Trump har förstört min karriär

Komikern bröt ut i tårar under pressträffen.

Publicerat den 3 juni, 2017, kl. 7:01

Propaganda
Vi har tidigare rapporterat om hur den vänsterliberala komikern Kathy Griffin, under en fotografering, poserade med ”Trumps” avhuggna huvud. Nu menar Griffin att USA:s president har förstört hennes karriär efter att hon blivit av med ett antal jobb till följd av skandalen.

Efter att ha bett om ursäkt via en video, som Kathy Griffin delade i sina sociala mediakanaler, så höll kändisen under fredagen en presskonferens tillsammans med Lisa Bloom, en advokat som arbetar för kvinnliga rättigheter, och tonen var inte längre lika ursäktande.

Griffin bröt ut i tårar under pressträffen samtidigt som hon berättade om den stormiga tiden som följt efter det att fotot publicerades för allmänheten:

”Jag tror inte att jag har någon karriär efter det här. Jag ska vara ärlig. Han bröt ner mig. Om du inte står upp för något så blir du överkörd. Vad som hände mig har aldrig förr hänt i detta fantastiska land. En sittande president som personligen försöker att förstöra mitt liv för allitd.”

Hennes advokat menar att Trump-familjen har mobbat hennes klient:

”Som ett resultat av att presidentfamiljen har mobbat henne har hon blivit baktalad, tagit emot dödshot, fått sparken från ett antal jobb och flera av sina evenemang inställda.”

Lisa Bloom menar vidare att fotografierna har misstolkats:

”Kathy kunde inte föreställa sig att det kunde ses som ett hot om våld mot Trump. Det var aldrig hennes avsikt.

Dessutom menar såväl Bloom som Griffin att kritiken har varit orättvis och extra hård ”bara för att hon är kvinna”.

Tycker du att det är Trumps fel att Griffins karriär gått i stöpet eller har hon sig själv att skylla? Kommentera gärna nedan!

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top