Heta Ämnen:

Österrikiska Miljöpartiet lär kvinnor att kissa stående

Publicerat den 17 maj, 2017, kl. 9:00

Kissa
En lokal avdelning av det österrikiska Miljöpartiet, Die Grünen, bjöd in kvinnor till ett frukostmöte för att lära dom hur man kissar stående, enligt The Local.

Miljöpartiet i Perchtoldsdorf har organiserat ”kvinnofrukostar” i 12 års tid för att diskutera aktuell politik samt olika samhällsfrågor.

För att fira sitt 12 års-jubileum så anordnade man den 6 maj ett event där kvinnor kunde komma och lära sig hur man kissar stående. I samband med mötet höll man även en gruppdiskussion om ”allt som har med bäckenet att göra”.

Miljöpartiet bjöd dessutom in en expert på kvinnliga bäcken-aktiviteter och deltagarna fick bygga sina egna engångs-kiss-anordningar.

Om det skedde några olyckor under mötet rapporteras det inte om, men vi gläds av att höra att det inte bara är Miljöpartiet här hemma i Sverige som fokuserar på de riktigt viktiga samhällsfrågorna.

Tycker du att den här artikeln var intressant? Förmodligen inte! Men prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook eller Twitter ändå.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top