Heta Ämnen:

Polsk EU-ledamot: Att neka muslimska migranter är den enda beprövade metoden för att stoppa terrorism

”Vi, Polen, har lärt oss av andras misstag… Och vi kommer inte att öppna våra dörrar för muslimska migranter.”

Publicerat den 5 juni, 2017, kl. 17:55

Polsk MEP
I en kommentar till hur Polen har undvikit att bli ett mål för terrorism förklarade Ryszard Czarnecki, polsk ledamoten i det Europeiska Parlamentet, att neka muslimska migranter är det enda beprövade framgångsreceptet, enligt Radio Poland.

Ryszard Czarnecki som är medlem i Polens regeringsparti, Lag och Rättvisa (Pis), klargjorde att terroristattackerna ofta utförs av barn till ”muslimska migranter” och att många av dom är europeiska medborgare men tränade av Islamiska Staten.

”Andra länder befinner sig i en situation där de tränas på den Islamiska Statens territorium i Syrien och Irak – unga medborgare från Frankrike, Belgien, Holland, Storbritannien och Tyskland – för att sedan återvända till Europa.”

”Vi, Polen, har lärt oss av andras misstag… Och vi kommer inte att öppna våra dörrar för muslimska migranter.”

Czarnecki sa vidare att de senaste attackerna i Storbritannien har som mål att påverka det brittiska parlamentsvalet den 8 juni och rekommenderade landet att utvisa alla ”radikala migranter”.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top