Heta Ämnen:

Se när ”antifascister” attackerar fredlig man som vill försvara yttrandefriheten

Publicerat den 16 maj, 2017, kl. 10:57

ANTIFA
YTTRANDEFRIHET. En video som visar en man som hålla upp en skylt med texten ”rätten att öppet diskutera olika åsikter måste försvaras” har de senaste dagarna cirkulerat i sociala medier. Varför då? Undrar du kanske. Jo, för att den tydligen provocerade de så kallade antifascisterna något otroligt.

Videon kommer från Storbritannien och visar hur självutnämnda antifascisterna, helt utan synlig provokation, börjar skrika åt mannen att han är en nazist. När det inte biter på mannen som lugnt och stilla förklarar att han bara vill försvara rätten till yttrandefrihet så brister det för antifascisterna (flertalet maskerade) som börjar knuffa på honom samtidigt som de försöker rycka åt sig hans plakat. Detta hotfulla mobbeteende har blivit något av vänsterns signum i sina försök att tysta meningsmotståndare, tack och lov utan större framgång.

Tycker du att polisen borde ha agerat kraftigare för att stävja mobben? Kommentera gärna nedan.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook eller Twitter för att ta del av liknande innehåll framgent.

FacebookTwitter
Läs mer:

Prenumerera på Noterats Nyhetsbrev!

Av Gustaf Engström
hej@noterat.nu

Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

Donera
Top