FacebookTwitter

Heta Ämnen:

 • Gilla Noterat.nu:

  Se när ”antifascister” attackerar fredlig man som vill försvara yttrandefriheten

  Postad i Europa Utrikes
  Datum 2017.05.16
  ANTIFA

  Gilla Noterat.nu på Facebook:

  YTTRANDEFRIHET. En video som visar en man som hålla upp en skylt med texten ”rätten att öppet diskutera olika åsikter måste försvaras” har de senaste dagarna cirkulerat i sociala medier. Varför då? Undrar du kanske. Jo, för att den tydligen provocerade de så kallade antifascisterna något otroligt.

  Videon kommer från Storbritannien och visar hur självutnämnda antifascisterna, helt utan synlig provokation, börjar skrika åt mannen att han är en nazist. När det inte biter på mannen som lugnt och stilla förklarar att han bara vill försvara rätten till yttrandefrihet så brister det för antifascisterna (flertalet maskerade) som börjar knuffa på honom samtidigt som de försöker rycka åt sig hans plakat. Detta hotfulla mobbeteende har blivit något av vänsterns signum i sina försök att tysta meningsmotståndare, tack och lov utan större framgång.

  Tycker du att polisen borde ha agerat kraftigare för att stävja mobben? Kommentera gärna nedan.

  Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook eller Twitter för att ta del av liknande innehåll framgent.

  Gilla Noterat.nu på Facebook:


  FacebookTwitter
  Av Richard Gustaf
  richard@noterat.nu

  Gillar du våra artiklar? Donera gärna valfritt belopp för att hjälpa Noterat.nu att utvecklas och överleva. Tack på förhand!

  Donera
  Ämnen:
  Japan

  Japan visar att homogena samhällen kan vara framgångsrika


  Köpenhamn

  Muslimsk konvertit dömd för att ha planerat skolbombningar i Danmark


  Top